Ontmoetingsplaats

Dit huis is een ontmoetingsplaats voor mensen met hiv/aids. Een soort buurthuis, keukentafel, huiskamer, meditatieruimte, maar dan online. Het is er veilig. Je hoeft er niet voor te reizen. Je hoeft je gezicht niet te laten zien. En toch kan je er even 'onder elkaar' zijn, en open zijn over wat je bezig houdt.

Misschien denk je nu: alweer zo'n forum of chatbox?
Deze is anders. Hoezo anders?

Iedereen heeft hier hiv
Ten eerste omdat de mensen die je hier binnen aan kunt treffen allemaal leven met hiv/aids. Dat garanderen we.

Wat doet er echt toe in jouw leven met hiv?
Wat hier ook 'anders' is, is dat je in het ShivA-huis bezig kunt zijn met dingen die er in jouw leven echt toe doen. Wat maakt jouw leven waardevol, wat is echt belangrijk? Wat heeft jou geholpen moeilijke tijden door te komen? Wat inspireert jou?

Verschillende online activiteiten
En natuurlijk omdat er hier allerlei activiteiten worden georganiseerd. Wil je bijvoorbeeld deelnemen aan een themagroep over iets dat je bezighoudt, of aanschuiven aan onze keukentafel? Dat kan bij ons digitaal. Ook belangrijk: bij alle activiteiten is een gastvrouw of gastheer, die je verwelkomt.

Kijk op onze agenda voor ontmoeting en chat en andere activiteiten.

Ook voor jou

Ben je ouder aan het worden, of juist heel jong? Man of vrouw? Ben je net te weten gekomen dat je hiv hebt? Heb je kinderen, of zou je ze graag willen? Een witte Nederlander, of kom je uit de Cariben of Afrika, of nog heel ergens anders vandaan? Ben je gelovig, en houdt dat je bezig, of juist helemaal niet?
Dat maakt allemaal nogal wat uit voor wat je in je leven met hiv zoal tegenkomt. Als je graag contact wilt maken met mensen die met het zelfde soort vragen bezig zijn als jij, dan kan je wellicht nu of in de toekomst achter deze gevel een geschikte groep vinden, waarvoor je je aan kunt melden.